Bedrijven opzoeken
Image default
Auto

Daarom rijden er steeds meer bedrijfswagens als leaseauto in Nederland

Je ziet het niet direct als je op de weg zit, maar steeds meer bedrijfswagens zijn leaseauto’s. Een bedrijfsauto leasen is dan ook erg lucratief voor veel ondernemers. Ze hoeven geen groot bedrag in één keer op tafel te leggen. Dit zou wel moeten als je een bedrijfsauto wilt kopen. En als dat geld niet beschikbaar is dan moet je gaan lenen. Dat kan wel, voor het aankopen van een bedrijfsauto kun je vaak wel een lening krijgen bij een bank of een online lening verstrekker. Maar die lening moet natuurlijk wel worden terugbetaald. En niet alleen het geleende bedrag, maar ook nog eens een flinke rente plus een bedrag aan afsluitkosten. Dit maakt lenen niet erg aantrekkelijk. Bovendien heb je daarnaast dan nog de kosten voor verzekering, onderhoud en reparaties die er dan ook nog eens bij komen.

Leasen heeft de toekomst, volkswagen caddy leasen 

Leasen heeft echt de toekomst. Ook een bedrijfswagen leasen gebeurt daarom steeds meer. Geen grote uitgave voor de aanschaf, en geen extra kosten voor de wegenbelasting, de verzekering en het onderhoud. En als je een aanrijding hebt gehad of andere schade dan zijn de kosten voor het herstel ook bij de leaseprijs inbegrepen. Daardoor word je nooit meer geconfronteerd met onverwachte en slecht uitkomende uitgaven voor je bedrijfsauto. Dit ervaren veel ondernemers dan ook als een groot voordeel.

Alleen nog kosten voor de brandstof

In de meeste leasecontracten is de brandstof niet inbegrepen. Er zijn uitzonderingen, maar meestal moet je zelf de tankbeurten betalen. Dit is de enige extra kostenpost die nog bij de maandelijkse leaseprijs komt. Je kunt natuurlijk zelf bepalen waar je gaat tanken Sommige maatschappijen hebben soms leuke kortingsacties voor brandstof waar je dan gebruik van kunt maken. Het is op deze manier een extra stimulans om zuinig te rijden.

https://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen